Online Q&A met een lactatiekundige

Een keer per 2 weken kun je een online Q&A bijwonen met een lactatiekundige.

Je kent het wel, je wilt wel meer informatie over borstvoeding, maar een heel consult met een lactatiekundige is niet nodig.
Of je bent nog zwanger en je wilt je nog beter voorbereiden op het geven van borstvoeding en eens kijken tegen welke problemen of onzekerheden je aan kunt lopen. Voor die situaties is een Q&A met een lactatiekundige ideaal.
Je komt in een Zoomruimte met andere ouders en je hebt de mogelijkheid om je vragen te stellen. Naast je eigen vragen leer je ook van de antwoorden op de andere vragen. 

Dit is een ideale vorm om én je vragen aan een lactatiekundige te stellen én gezellig bij elkaar te zijn én veel te leren over het geven van borstvoeding.

Je kunt er voor kiezen om lekker anoniem mee te luisteren of juist veel input te leveren en via de chat vragen te stellen. De camera staat bij iedereen behalve bij de lactatiekundige uit, dus lekker in je pyama deelnemen is geen enkel probleem.

Natuurlijk vervangt een online Q&A niet een consult van een lactatiekundige. Je kunt dus zeker vragen stellen, maar er kan niet meegekeken worden bij een voeding en er is geen mogelijkheid voor complexe vraagstukken. We gaan er van uit dat je dat begrijpt, maar toch benoemen we het nog even voor de zekerheid.

Na aanmelding ontvang je per mail de Zoomlink.

Als er weinig vragen zijn zorgt de lactatiekundige dat ze de rest van de tijd vult met informatie over interessante onderwerpen. 
Een goed besteed uurtje dus!

 

 

© 2021 - 2022 www.borstvoedingscentrum.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel